Welkom op de website van Edde Z' al,  de Tullepetaonse veldteken club.
 

Edde z' al is....

 Tullepetaonse veldtekens. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van kleine porseleinen veldtekens uit de jaren zestig tot het grote gipsen veldteken van 2004.
En dan niet te vergeten, de papieren, metalen en plastieken veldtekens. Of de jaren dat er verschillende varianten zijn gemaakt.
Veel stof tot discussie. En om precies die reden en om alle informatie over het Tullepetaonse veldteken voor eenieder beschikbaar te maken hebben we deze
pagina in het levengeroepen.

Veel plezier bij het bekijken van alle veldtekens en beschikbare informatie.
En mocht je denken dat informatie fout is, onvolledig of als je een leuke anekdote hebt. Laat het ons dan weten via: info@eddezal.nl.

Meer informatie over de veldteken club vind u hier.

*Belangrijk!*

Niet alleen proberen wij onze individuele collecties aan te vullen, maar het is ook ons streven om het Roosendaalse veldteken en alles wat daarmeete maken heeft voor het nageslacht te behouden.
Dus heeft u nog leuke anekdotes of heeft u nog veldtekens op zolder liggen. Gooi deze dan niet weg. Geef ze aan een liefhebber, een verzamelaar. U maakt deze persoon en ons er blij mee.
Op deze manier kunnen we het oude veldteken wellicht nog redden van de vuilnisbelt. Je moet er toch niet aan denken dat een Tullepetaons veldteken op de Kragge komt te liggen!

En mocht u geen verzamelaar kennen, neem dan contact met ons op en wij zorgen er voor dat deze veldtekens, anekdotes en andere zaken, niet verloren gaan!
 


 

Laatst bijgewerkt op: 13-11-2014